Últimes notícies
FORMACIÓ: APRENENTATGE ESPECIALITZAT EN AJUDANT DE CUINA
Aquest curs està pensat per capacitar els participants en una comprensió bàsica dels principis i tècniques culinàries, per a dur a terme les tasques d'ajudant de cuina al sector de la restauració, per tal [...]
Primera jornada “Reflexionem sobre la gastronomia de la Terra Alta”
El passat 20 de novembre es va realitzar una sessió de cocreació amb els agents de la cadena gastronòmica de la comarca de la Terra Alta. A partir d'un procés participatiu amb els assistents [...]
Seminari d’innovació en elaboració de pa i brioixeria
El passat dimecres, 15 de novembre, va tenir lloc el seminari d'innovació en elaboració de pa i brioixeria, en el marc del projecte Treball a les Comarques - Terra Alta Més. Una dotzena de [...]
REFLEXIONEM SOBRE LA GASTRONOMIA DE LA TERRA ALTA
Des del Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del projecte Treball a les Comarques 2022 - Terra Alta Més, s'està portant a terme l'acció Assistència tècnica per a la detecció i anàlisi de [...]