Articles

Dolça Tardor. 9a Festa del Mostillo i Productes d’Artesania, el 6 d’octubre de 2013, a Horta de Sant Joan

 

 

 

La població d'Horta de Sant Joan organitza el diumenge 6 d'octubre per novè any consecutiu la "Dolça tardor", una mostra de productes d'elaboració artesana que vol retre homenatge a les tradicions i els costums de la terra, on es podrà trobar el bo i millor dels productes que la tardor ofereix.

 

 

 

El certamen, que comptarà amb més de 50 parades d'exposició i venda, promocionarà majoritàriament els dolços típics de la zona i el principal protagonista de la celebració serà el mostillo, unes postres tradicionals, d'elaboració artesana a base most de raïm, que en aquesta ocasió seran elaborats per l'Associació de Dones "Col·lectiu de Dones Bàrbara".

 

 

 

 

 

La Dolça Tardor tindrà lloc al Nucli Antic d'Horta de Sant Joan, concretament en l'àrea compresa entre la plaça de l'Església, la plaça de Sant Salvador, el carrer de Santa Anna i el carrer de Picass.

 

Els organitzadors consideren que amb la celebració de la novena edició d'aquest certamen es pot considerar que aquesta activitat està plenament consolidada dins del calendari festiu d'Horta de Sant Joan.

 

 

 

Programació d'actes:

 

 

 

10.45 h Inauguració a càrrec del Sr. Àngel Vilamajó Farré, autor del llibre El Cor d'Horta i benedicció de la festa pel mossèn de la Parròquia.

 

 

 

Durant tot el dia es podrà gaudir dels dolços més tradicionals de la nostra terra i productes d'artesania.

 

 

 

12.00 h Taller per als més petits. Organitza: Associació de joves "Passeu-me la bóta".

 

 

 

18.30 h Ballada de la jota d'Horta i d'altres poblacions.

 

 

 

20.00 h Sorteig d'un lot de productes d'artesania.

 

 

 

I a continuació berenar popular. 

 

Recepta del mostillo a La Gastroteca:

 

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-receptes/mostillo/

Altres notícies de la comarca