Articles

Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers/es de bar i restaurant

 

Curs adreçat a persones inscrites com a demandants d’ocupació de la Terra Alta i participants en el Dispositiu d’Inserció laboral EIXAM.

Inscripcions

Programa

 

La durada del curs serà d’un total de 116 hores, de les quals 60 corresponen a formació teòrico-pràctica que posaran a l’ abast del participant al curs l’ adquisició  dels coneixements necessaris per al bon desenvolupament de l’ ofici. Coneixements generals de la matèria, de la mateixa manera que tracta de forma específica, de conceptes imprescindibles per a una bona conclusió de treballs en el món laboral, consolidant  i millorant  els coneixements sobre el treball al sector de la restauració. Amb aquesta formació teoricopràctica podràs executar totes les competències per a treballar com a cambrer i realitzar les  activitats pròpies d'un bar/restaurant.

16 hores d’aprenentatges en competències transversals i en tècniques de recerca de feina. L’ atenció al client (diferència entre atenció, servei i servilisme), la comunicació (verbal i no verbal), la importància del treball en equip, les relacions interpersonals i la gestió de les emocions. Cal deixar un impacte positiu en els demés!

40 hores en pràctiques no laborals en empreses per a portar a la pràctica tots els coneixements teòrics adquirits, aprenent a resoldre situacions quotidianes amb la màxima eficiència.

Altres notícies de la comarca