Articles

Presentació del projecte Treball a les 7 comarques Terra Alta + al Consell Comarcal de la Terra Alta

Avui divendres 14 de febrer ha tingut lloc la presentació al Consell Assessor de les accions a realitzar en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques” de la Terra Alta + durant aquest 2014. A més, s’ha informat de les actuacions realitzades durant el 2013.

El Consell Assessor és una representació dels Ajuntaments, de les empreses individuals i de les organitzacions socials i econòmiques comarcals, que coopera activament amb el projecte.

 

El projecte “Treball a les 7 comarques” Terra Alta + és un conjunt d’accions integrades amb l’objectiu d’afavorir un procés re-activador de l’economia i dinamitzador de la societat local, aprofitant recursos endògens i la cooperació público privada. Aquest procés passa per solucionar consensuadament els problemes del territori.

La finalitat del projecte és fomentar, estimular i diversificar l’activitat econòmica, creant ocupació, riquesa i renta, i millorant la qualitat de vida i el benestar de la població local.

Enguany, les accions van encaminades a millorar la competitivitat del sector vitivinícola, en assistir al sector turístic en la creació de nou producte, a adaptar l’oferta formativa a les necessitats de les empreses, i en el desenvolupament de la cultura i les persones com a motors del canvi amb la II jornada d’economia de la Terra Alta.

El projecte rep el suport i finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu.

 

Documentació; Presentació Pla d’execució anual del Projecte “Treball a les 7 comarques” Terra Alta +

Altres notícies de la comarca