Articles

Terra Alta+ organitza el seminari "Caracterització de l'actiu enològic per al visitant"

 

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza el seminari "CARACTERITZACIÓ DE L'ACTIU ENOLÒGIC PER AL VISITANT", dins el projecte Terra Alta+, de Treball a les 7 Comarques, que es durà a terme els dies 22, 24 i 29 d'octubre i 5 de novembre, a diferents restaurants de la comarca. S'orienta especialment als sectors de la restauració i l'allotjament però també és  molt recomanable per a agents d'altres àmbits.

 

Aquest seminari va orientat a adquirir i millorar les competències professionals pel que fa al coneixement de la cultura del vi de la Terra Alta i de com s'ha de transmetre als visitants. Té com a objectiu afavorir el millor coneixement dels productes i els productors de la Terra Alta, per aquest motiu es realitzarà cadascuna de les sessions en un lloc diferent.
Les persones que s'hi vulguin inscriure ho poden fer per telèfon (977420018) o per correu electrònic al Consell Comarcal de la Terra Alta Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. Terra Alta+ és una acció subvencionada per Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques i subvencionada pel Fons Social Europeu.

Altres notícies de la comarca