Articles

S'obre el termini d'inscripció al curs d'atenció al client en anglès

El Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del projecte Terra Alta+, organitza un Pla de formació professionalitzadora en el sector turístic. Aquest pla consta de tres accions formatives: un curs d'atenció al client en anglès II, un curs sobre implantació de la qualitat, i el curs "Emprèn com a guia turístic, tracte al client i creació de paquets turístics".

La primera acció formativa serà el curs d'atenció al client en anglès, adreçat especialment a persones que treballen en el sector turístic en general,  amb inquietuds professionals en aquest sector i a persones aturades. L'inici del curs serà el 19 de juny de 2012. Les persones interessades poden demanar més informació trucant al 977 42 00 18 o enviant un missatge a l'adreça electrònica Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. .

Els propers cursos de: Emprèn com a gui turístic; tracte al client i creació de paquets, juntament amb el d'Implantació de la qualitat, de 40 hores de durada cadascun, s'iniciaran a partir del mes de setembre.

Terra Alta+ és una acció subvencionada per Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques i subvencionada pel Fons Social Europeu. 

 

Fullet informatiu i formulari d'inscripció

Altres notícies de la comarca