II jornades d’economia 2014

Justificació de l’acció

Durant l’any 2013 s’ha dut a terme un procés de consulta i participació ciutadana entre els sectors econòmics i la societat civil de la comarca per tal de copsar les inquietuds, propostes de futur a desenvolupar, tenint en compte un nou context provocat per l’augment del sector del turisme i serveis  en detriment del sector agrari.

Aquest procés ens ha portat a concloure que és necessari comptar amb la participació de tota la societat terraltina per poder desenvolupar línies de planificació estratègica en la vessant socioeconòmica.

L’acció proposada per l’any 2014 és la continuació dels treballs realitzat en aquest àmbit durant l’any 2013 que s’han de materialitzar en la creació de comissions sectorials per debatre les línies a seguir finalitzant amb una jornada on es posin en comú totes les conclusions generades.

 

Objectius específics

  • Implicar el sector privat en el desenvolupament del territori.
  • Impulsar la cooperació per millorar l’identificació, el reconeixement i l’autogestió dels recursos endògens així com donar-los impuls i transformar-los en valors socials, i per tant, econòmics.
  • Impulsar la Cooperació público-privada com a factor de millora de la professionalització de les empreses i la creació d’ocupació.
  • Millorar la cohesió social i empresarial del territori al voltant del desenvolupament local.

Pla d'acció pel desenvolupament del turisme a la Terra Alta

El Pla d'acció pel desenvolupament del turisme a la Terra Alta és un document consensuat i prioritzat per agents socioeconòmics del territori, en el qual trobareu els objectius, les línies estratègiques, el Pla d'acció i les accions prioritzades.

 

fShare
0
Altres notícies de la comarca