Estudi de viabilitat infraestructura d’activitat turística a la via verda; Centre BTT a la Terra Alta.

Redacció de l’estudi per a la creació d’un centre BTT a la Terra Alta.

Cal fer un anàlisi sobre quin paper han de jugar les diferents estacions de la Terra Alta de l’antiga línia fèrria de la Val de Zafán i determinar la millor ubicació del punt d’acollida del Centre BTT.

Un plantejament sobre el disseny de les instal·lacions, la inversió necessària per a la seva posada en funcionament i també del seu manteniment. Caldrà analitzar en deteniment les despeses de funcionament i les fonts d’ingressos possibles.

L’estudi s’ha de realitzat amb la implicació i la complicitat necessària entre la Federació Catalana de Ciclisme com a ens homologador dels Centres BTT de Catalunya.


Documentació; Estudi de viabilitat d'una infraestructura d'activitat turística a la Via Verda: Centre de BTT de la Terra Alta


Objectius específics de l’acció:

L’objectiu global de l’estudi és analitzar les condicions de viabilitat i elaborar el pla de negoci que permeti oferir un centre BTT a la Terra Alta, concretant-se amb els següents objectius específics:

 

  • Definir les condicions del model i el pla de negoci en l'àmbit de prestació dels serveis.
  • Analitzar els serveis a oferir i determinar els punts físics on localitzar-se, incloent potencials aliances amb agents de l'entorn per oferir un servei diferenciat.
  • Realitzar un estudi de mercat de potencials usuaris dels serveis a prestar

Adjudicació

 

L'Estudi de viabilitat infraestructura d’activitat turística a la via verda; Centre BTT a la Terra Alta va ser adjudicat a Emili Mato i Palos per un import de 21.004 euros, IVA inclòs.

 

fShare
0
Altres notícies de la comarca