Notícies

Acte de cloenda del curs de “Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers i cambreres de bar i restaurant”

El passat 26 de febrer, es va celebrar l'acte de cloenda del curs de “Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers i cambreres de bar i restaurant” al restaurant Coll del Moro, amb l’objectiu de professionalitzar a les persones que busquen feina o volen millorar les seves competències. 

Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, va agrair l'esforç i la dedicació dels 12 alumnes que han participat per convertir-se en  cambrers i cambreres professionals que contribuiran en la millora de qualitat en el servei de la restauració d'un territori que aposta pel desenvolupament del sector turístic. 

La formació ha estat impartida per Juanjo Roda, referent gastronòmic de les Terres de l'Ebre, qui ha valorat les ganes d'aprendre dels alumnes i les millores assolides durant les 60h de formació.

El proper pas, per finalitzar la formació, és fer 40h de pràctiques no laborals en restaurants de la Terra Alta, per tal que coneguin la feina al costat de les empreses que necessiten professionals amb aquest perfil i en un futur generar ocupació.  

Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació  de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, treball a les 7 Comarques.