Notícies

4a sessió. Estratègies de Màrqueting per a empreses agroalimentàries de la Terra Alta

Sessió 4 : 26/09/2017 Lluis Ramis. Partner & CEO at Cluster Development. International Cluster Consultant

Hora: 16:00 a 20:00 hrs.

LLoc: Centre Empresarial de la Terra Alta.  (Pol. Ind. La Plana, Parc. 33, Gandesa)

 

+ informació       i       inscripcions


La darrera de les sessions formatives en estratègies de màrqueting per a empreses del sector agroalimentari, es centrarà en la interrelació de les variables de màrqueting i criteris de compra dels clients.

La sessió es dividirà en les següents parts:

16:00 a 18:00 Cas pràctic sobre Estratègia comercial i la presa de decisions, en la que els participants hauran d’aplicar els aprenentatges realitzats en les anteriors sessions.

 Pausa-cafè (20 minuts)

 18:20 a 19:20 Principals criteris de compra de la distribució de productes agroalimentaris i els essencials en matèria de packaging, branding i etiquetatge.

 19:20 a 20:00 Espai de síntesi de l’acció. Principals aplicacions per les empreses dels participants.  Enquesta de satisfacció les sessions de formació.

 

MOLT IMPORTANT!!!!

Per altra banda, posem a la teva disposicició un servei d' assessorament individualitzat de la mà dels consultors de Cluster Development  que us ajudaran a aplicar als vostres negocis els coneixements adquirits durant les 4 sessions de màrqueting. 

Aquestes sessions de consultoria individualitzada tindran lloc durant el matí del dia  27 /09/2017 al Centre Empresarial de la Terra Alta, sota inscripció prèvia.         No desaprofitis aquesta ocasió d'implementar allò que has après! Si estàs interessat contacta´ns a:

 

Consell comarcal de la Terra Alta

Att.: Asun Colom 

Acompanyament a l’empresa

Terra Alta +  "Treball a les 7 comarques"

Tel. 977 420 018

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.