Notícies

L’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre acull l’últim Fòrum del [Talent] de la Terra Alta del 2016.

El Sr. Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, i el Sr. Antoni López, l´alcalde de Corbera d’Ebre, van ser els encarregats de donar la benvinguda, el passat dimecres dia 16 de novembre, sota el títol “Resolució de conflictes i mediació”.

 

La ponència va anar a càrrec del Santi López-Villa; escriptor, mediador i consultor en Desenvolupament Local i Organitzacions.

 

Va ser l’últim Fòrum del [Talent] programat per enguany, però tal i com va anticipar el Sr. Carles Luz, la intenció és continuar amb la mateixa línea de treball orientada a; dotar d’eines i habilitats a les persones, i donar suport a les empreses per a què aprofitin al màxim els recursos endògens, s’enforteixi el teixit empresarial del territori i es generi ocupació.

 

L’acte va aplegar una cinquantena de persones de diversos àmbits com la sanitat, educació, empresa, associacions, pares, mares, joves, etc, que van participar molt activament.

 

Quatre apunts de la ponència:

 

Un conflicte, si som capaços de gestionar-lo, es pot convertir en una oportunitat per transformar (en positiu) a les persones i crear una vida més qualitativa.

 

Allò que no és resolt va directe  a la motxilla; afegeix pes a la vida personal, familiar i al fer d’un territori; alleugerir aquest pes és clau per gaudir del camí.