Notícies

Quaranta alumnes de la Universitat de Lleida visiten la Terra Alta per conèixer les estratègies de desenvolupament turístic que ha desenvolupat el Consell Comarcal

Un grup de 40 alumnes del grau de Turisme de la Universitat de Lleida han visitat la Terra Alta per tal de conèixer de primera mà les estratègies i actuacions dutes a terme pel Consell Comarcal per desenvolupar el sector turístic de la comarca. Els estudiants han estat rebuts a la seu del Consell Comarcal, on se’ls ha fet una presentació de la comarca i dels productes i actius turístics desenvolupats en els darrers anys pel Consell Comarcal. També s’han tractat i analitzat dades de caràcter socioeconòmic relatives al sector turístic que han servit per posar de manifest el pes del sector en l’economia terraltina.

 

Els alumnes han mostrat força interès en conèixer aspectes relacionats amb la Via Verda, fent especial èmfasi en tot allò relacionat amb l’accessibilitat i el turisme per a discapacitats. La proposta de recorreguts de la Xarxa BTT de la Terra Alta també ha despertat l’interès dels estudiants valorant-ho com a complement important al recorregut de la Via Verda.

La Universitat de Lleida emmarca aquesta acció dins de l’assignatura de recursos territorials turístics, des d’on vol donar a conèixer models de desenvolupament econòmic basats en l’aprofitament dels recursos territorials. L’estada a la comarca dels estudiants ha finalitzat amb la visita al Centre d’interpretació 115 dies, de Corbera d’Ebre.