Notícies Notícies

Quin modèl de gestió turística volem per la Terra Alta?

El proper dijous 28 de març, en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques”, Terra Alta Més organitza una Jornada Professional adreçada al sector turístic de la Terra Alta per conèixer diferents models d’èxit de gestió turística a Catalunya i debatre sobre elements que podrien ser d’interès pel futur turístic de la comarca. La Jornada tindrà lloc al Convent de Sant Salvador, a Horta de Sant Joan, de les 09:00h del matí a les 13:30h del migdia. 

INSCRIPCIONS

Llegiu-ne més...

Trobada d’intercanvi amb empreses de cicloturisme de la comarca del Baix Ebre

INSCRIPCIONS

PROGRAMA

Vàreu participar a la sessió del setembre del 2017 a Cretes? 

Terra Alta + va organitzar aquesta trobada per fer palesa la voluntat de les empreses i entitats de Catalunya i de l’Aragó de fer de la Via Verda de la Val de Zafán i del conjunt de les Terres de l’Ebre un destí cicloturista de referència. 

Llegiu-ne més...

Viatge de benchmark a les Garrigues-Segrià Sec

 

El passat 20 de febrer, una dotzena de restauradors i productors i productores d’oli i d’olives de la Terra Alta van viatjar al territori oleícola de les Garrigues i Segrià Sec (antigues Garrigues històriques) en una jornada de benchmark per a conèixer les millors pràctiques d’oleoturisme d’aquesta zona.

Aquest viatge va estar organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta, en el marc del programa “Treball a les 7 Comarques” “Terra Alta Més”, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Llegiu-ne més...

Acte de cloenda del curs de “Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers i cambreres de bar i restaurant”

El passat 26 de febrer, es va celebrar l'acte de cloenda del curs de “Competències bàsiques i d’atenció al client per a cambrers i cambreres de bar i restaurant” al restaurant Coll del Moro, amb l’objectiu de professionalitzar a les persones que busquen feina o volen millorar les seves competències. 

Llegiu-ne més...