Notícies Notícies

L' educació prohibida. Fòrum del [Talent].

‘L’Educació Prohibida’ és un projecte audiovisual col·laborat que reflexiona sobre els models educatius actuals i ens aporta idees i preguntes a tindre en compte. Si volem construir un món millor, basat en el bé comú, l'educació hauria de ser la nostra màxima prioritat. Cal que repensem allò que és inqüestionable.
Format: Visionat del documental i posterior obertura de debat. Sessió conduïda per Santi López-Villa.

Adreçat a professors, alumnes i tothom que tingui interès en aportar el seu valuós punt de vista sobre aquesta temàtica tant interessant.

 

INSCRIPCIONS

Viatge de benchmark per a conèixer les millors pràctiques d’oleoturisme a les Garrigues i Segrià Sec.

Programa de benchmark dissenyat per a productors d’ oli  i d’ altres agents interessats en el bon funcionament turístic de la comarca.

Amb un ventall de propostes oleoturístiques ampli i enriquidor. Des d’experiències Premium a col·laboracions público-privades dirigides a famílies, promoció del patrimoni de la pedra seca i passant per un dinar gastronòmic de l’oli d’oliva verge extra en un espai tan singular com un molí d’oli del s.XIX restaurat i amb la presència de la xef.

El territori de les Garrigues i el Segrià Sec ha estat treballant activament els últims anys per esdevenir una destinació oleoturística de qualitat. En aquest sentit, compta ja amb iniciatives oleoturístiques consolidades que els productors i productores de la Terra Alta podran conèixer a fons de la mà dels seus responsables.

El viatge s’emmarca dins de les accions del programa del Consell Comarcal Terra Alta + finançat pel SOC, que pretén impulsar la dinamització turística del territori i la creació de productes innovadors i competitius relacionats amb l’oleoturisme que permetin una major visibilitat en els mercats.

Es pretén d’aquesta impulsar la competitivitat turística de la Terra Alta i posar a disposició de les diverses plataformes de comunicació i comercialització, els productes i experiències que ofereixen les empreses de la zona. D’aquesta manera, es busca ampliar la tipologia de visitants i donar noves oportunitats a les empreses d’augmentar l’ocupació turística i l’activitat laboral a la comarca.


Inscriu-te!

Programa

 

• Cost de les visites: 23 € per persona IVA inclòs

• Dinar (esdeveniment gastronòmic): 27 € per persona IVA inclòs

Transport en bus sense cost econòmic per als participants