Notícies Notícies

Viatge de benchmark per a conèixer les millors pràctiques d’oleoturisme a les Garrigues i Segrià Sec.

Programa de benchmark dissenyat per a productors d’ oli  i d’ altres agents interessats en el bon funcionament turístic de la comarca.

Amb un ventall de propostes oleoturístiques ampli i enriquidor. Des d’experiències Premium a col·laboracions público-privades dirigides a famílies, promoció del patrimoni de la pedra seca i passant per un dinar gastronòmic de l’oli d’oliva verge extra en un espai tan singular com un molí d’oli del s.XIX restaurat i amb la presència de la xef.

El territori de les Garrigues i el Segrià Sec ha estat treballant activament els últims anys per esdevenir una destinació oleoturística de qualitat. En aquest sentit, compta ja amb iniciatives oleoturístiques consolidades que els productors i productores de la Terra Alta podran conèixer a fons de la mà dels seus responsables.

El viatge s’emmarca dins de les accions del programa del Consell Comarcal Terra Alta + finançat pel SOC, que pretén impulsar la dinamització turística del territori i la creació de productes innovadors i competitius relacionats amb l’oleoturisme que permetin una major visibilitat en els mercats.

Es pretén d’aquesta impulsar la competitivitat turística de la Terra Alta i posar a disposició de les diverses plataformes de comunicació i comercialització, els productes i experiències que ofereixen les empreses de la zona. D’aquesta manera, es busca ampliar la tipologia de visitants i donar noves oportunitats a les empreses d’augmentar l’ocupació turística i l’activitat laboral a la comarca.


Inscriu-te!

Programa

 

• Cost de les visites: 23 € per persona IVA inclòs

• Dinar (esdeveniment gastronòmic): 27 € per persona IVA inclòs

Transport en bus sense cost econòmic per als participants

Curs “Comerç a través de les xarxes socials”

Necessites millorar la teva presència a les xarxes socials? Vols aprofitar les oportunitats de l'entorn digital per al teu negoci?

Terra Alta Més ha programat aquest curs destinat a professionals i empreses que volen potenciar la imatge de marca del seu negoci mitjançant tècniques de màrqueting per captar nous clients i fidelitzar els clients actuals, així com a persones que es troben en situació d'atur i que volen aprofundir en aquests conceptes.

Llegiu-ne més...

Curs d'aparadorisme: La comunicació visual en clau de territori

S'acosta el concurs internacional de les Garnatxes del Món i la Terra Alta serà el centre de totes les mirades.

Aquest curs va destinat a professionals (del comerç, cellers i l'empresa en general) que volen comunicar  amb valors identitaris i utilitzant productes locals.

Es pretén optimitzar les competències personals per millorar la imatge comercial de l'establiment.

S'oferiran tècniques per animar el punt de venda dissenyant rètols i cartells per a l'establiment, incrementant la rendibilitat i es potenciarà la creativitat a l'hora de decorar un aparador, des de l'esbós fins a l'acabat final, utilitzant les últimes tendències en Eco-disseny. Fer més amb menys.

 

Formadora: Maite Puey (https://www.instagram.com/maitepuey/)

Lloc: Centre Empresarial Terra Alta

Dies: Del 27 de febrer al 23 de març.

Horari: De 15.00 a 18.00h, els dimarts, dijous i divendres.

(*excepte el 1r dia de 15.00 a 17.00h)

Durada: 35 hores.

Inscripcions:  https://goo.gl/Se2qJc

Curs gratuït. Places limitades.